top of page
IMG_0326_edited_edited.jpg
About

JL Interior Design begrijpt dat een huis meer is dan alleen een plek om te wonen: het is een ware weerspiegeling van jouw persoonlijkheid, stijl en levensverhaal.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de marketing- en communicatiewereld heb ik mijn passie voor interieur omgezet in een creatieve onderneming: JL Interior Design. Mijn kracht en drijfveer is vooral mijn diepe interesse in mensen. Ik ben nieuwsgierig naar hoe mensen in het leven staan, wat voor hen belangrijk is en wat hen raakt of inspireert. Mijn sterke intuïtie en inlevingsvermogen stellen mij in staat om de juiste snaar te raken en een diepe verbinding te creëren.

JL Interior Design biedt diverse ontwerpmogelijkheden voor zowel exterieur als interieur, waaronder een 2D- en/of 3D-indelingsplan, Virtual Reality-tours, gedetailleerde lichtplannen, projectbegeleiding en meer.

 

Neem vandaag nog contact met me op via 06-21503751 voor meer informatie, een offerte of om een afspraak te maken. Natuurlijk kun je me ook een berichtje sturen via info@jl-interiordesign.nl

“Samen kunnen we jouw interieur creëren waar jij je echt thuis voelt!”

Missie

JL Interior Design brengt jouw interieur tot leven met innovatieve ontwerpen en een persoonlijke aanpak. Samen ontdekken we het interieurconcept dat bij jou past en creëren we een interieur waarin jij je thuis voelt. Het interieurontwerp is daarom uniek en weerspiegelt jouw persoonlijkheid.

IMG_0541.jpg
Visie

De visie van JL Interior Design draait zich om het ontwikkelen van persoonlijke interieurs met een lange termijnvisie. Hierbij streef ik naar het ontwerpen van persoonlijke en innovatieve interieurs waarbij ik me niet laat leiden door trends maar juist streef naar tijdloze ontwerpen.

Contact 
 
bottom of page